OMLADINSKA ZADRUGA „IMPULS“

tel: 018/ 257-625

impuls@medianis.net

početna

Jeronimova 24a
18000 Niš

radno vreme
radnim danom:
08 - 15 h
i jedna subota
mesečno:

09 - 14 h

promoteri
Promoteri

Poslovna aktivnost
Poslovna aktivnost


Čišćenje kancelarija


Geodetski pomoćni poslovi


Geodetsko snimanje terena


Rad u proizvodnji

Potrebni zadrugari poželjno studenti do 26.godina, po mogućstvu sa sanitarnim pregledom za poslove pomoćnog radnika u veletrgovini, kao dopunjivač, raznosač robe, refiler proizvoda.

Potreban Administrativni radnik/ca u kadrovskoj službi. Ukratko, pozicija podrazumeva podršku “payroll” odeljenju poznate kadrovske kompanije (sektor za obračun plata). Pozicija je “part” time, odnosno podrazumeva angažovanje, ozbiljne i odgovorne osobe, od 10-ak dana na mesečnom nivou, a postoji mogućnost da to postane “full” time ugovor kasnije. Potrebno je da kandidat bude student završne godine ili diplomac ekonomskog usmerenja sa prebivalištem u Vranju. Potrebne kvalifikacije:- Minimum IV stepen stručne spreme, završen fakultet ili student na završnoj godini (ekonomskog usmerenja) - Minimum godinu dana iskustva u radu sa kadrovskim podacima. Poznavanje rada na računaru (naročito Excel-a) Opis dužnosti:-Dostava dokumenata za uvoz kadrovskih podataka - provera svih datuma prijava i odjava, provera tekućih računa -Popunjavanje šablona za obracun sa podacima (ugovorena zarada,prevoz, topli obrok, regres, sati, datumi odsustva -Unos mesečnih bonusa i benefita u šablo -Priprema dokumenata za korekcije -Priprema dokumenata za obracun naknade štete -Popunjavanje šablona za obustave-Dostava komplet dokumentacije za refundirana bolovanja (doznake,komisije) -Kompletiranje dokumentacije za refundaciju -Podela platnih listića -Dostava podataka prema unapred dogovorenom kalendaru.

Potrebno više ozbiljnih zadrugara,poželjno studenata do 26. godina starosti,fizički izdržljivi i spremni za rad na pomoćnim fizičkim poslovima poslovima na otvorenom prostoru. Ručni iskop zemlje i površinskog sloja,sečenje grmlja, odbacivanje zemlje na kupove kao i utovar u kolica i odvoz zemlje na određeno mesto. Radi se na bazi ostvarene satnice,cena rada je po satu. Isplata po završenom poslu po dogovoru.

Potrebno više ozbiljnih zadrugara,poželjno studenata do 26. godina starosti poželjno geodetskih tehničara, ili geometara, ili sličnih struka, za rad na pomoćnim geodetskim poslovima na otvorenom prostoru.Radi se na bazi ostvarene satnice,cena rada je po satu. Poslodavac obezbeđuje odvoz i dovoz sa ternskog posla.

Potrebne tri studentice završnih godina studija do 26 godina starosti ili sa završenim fakultetom DIF-a do 30 godina, za posao u teretani kao instruktori: aerobika, pilatesa i joge, korektivnu gimnastiku - fizijatar.

Potrebna odgovorna, pedantna, ozbiljna i lepo vaspitana osoba -studentica do 26 god. ili nezaposlena do 30 god, za posao održavanja higijene u banci, na bazi nepunog radnog vremena - 4 sata dnevno u poslepodnevnim satima, svakog dana osim nedelje.

Potrebna pedantna i odgovorna studentica do 26 god. ili nezaposlena osoba do 30 god. za rad u objektu brze hrane u centru grada. Uslovi rada na bazi 40-časovnog radnog vremena nedeljno, sa slobodnim danom.

Potreban odgovoran, ozbiljan radnik sa vozačkom dozvolom „B“ kategorije za poslove u renomiranoj auto-perionici za poslove pranja vozila. Radi se na bazi 40-sati nedeljno sa slobodnim danom. Posao je na više meseci. Oglas traje do kraja oktobra 2016. god.

Potrebne dve studentice do 26 godina za posao hostese. Zadaci radnog mesta: prijem stranaka, komunikacija sa klijentima, obrada različitih podataka, javljanje na telefonske pozive i prosleđivanje telefonskih poziva, zakazivanje sastanaka, prijema i razgovora, prijem i usluživanje stranaka, prijem i distribucija pošte, drugi sekretarsko-administrativni poslovi. Uslovi koje treba da ispunjava: najmanje SSS, poznavanje rada na računaru, poznavanje engleskog jezika, izražena komunikativnost, iskustvo na ovim i sličnim poslovima je prednost, prijatan izgled, efikasnost, brzina i spretnost u radu, iznalaženje najboljih poslovnih rešenja u različitim uslovima rada i različitim situacijama. Lične osobine koje su poželjne da poseduje kandidatkinja: odlične komunikacione i radne veštine, savesnost, odgovornost i tačnost u radu, timska orjentacija uz strpljivost i ljubaznost u radu, sposobnost za rad pod pritiskom u ograničenim vremenskim uslovima, visoko motivisana, diskretna i poverljiva osoba, decentnog stila i odmerenog nastupa...

Potrebne-na dve-a izvršioca za posao: finansijski administrator međunarodnih projekata. Zadaci radnog mesta: budžetiranje i upravljanje finansisjkom dokumentacijom, komunikacija sa domaćim i stranim partnerima, učešće i organizacija sastanaka sa stranim partnerima, monitoring finsijskih aspekta implementacije projekata, finansko izveštavanje, prezentacija finansijskih performansi. Uslovi koje treba da poseduje kandidat: VŠS-VSS, društvenog smera, napredno poznavanje rada na računaru i aktivno poznavanje poslovnog engleskog jezika, poznavanje osnova finansija, poželjne lične osobine: visoko mortivisana osoba, posvećena poslu, precizna pedantna diskretna i poverljiva osoba. Naglašenih organizacionih sposobnoti sa znanjem upravljanja prioritetima, samostalna, pouzdana, snalažljiva u stresnim okolnostima, komunikativna i decentna.

Potrebne-a dve-a izvršioca posla za radne zadatke: tehnički administrator međunarodnih projekata: Zadaci radnog mesta: izrada koncepata projekata, prikupljanje i organizacija tehničkih podataka od domaćih i stranih partnera, izdrada i upravljanje projektnom dokumentacijom, komunikacija sa domaćim i stranim partnerima, učešće i organizacija sastanaka sa stranim partnerima, monitoring, implementacija projekta, projektno izveštavanje i prezentacija rezultata projekta. Potrebni uslovi: obrazovanje VŠS, VSS, društvenog ili tehničkog smera, napredno poznavanje rada na računaru, aktivno znanje poslovnog engleskog govornog i pisanog jezika. Lične osobine koje su poželjne da poseduje kandidat ili kandidatkinja: odlične komunikacione i radne veštine, savesnost, odgovornost i tačnost u radu, timska orjentacija uz strpljivost i ljubaznost u radu, sposobnost za rad pod pritiskom, u ograničenim vremenskim uslovima, visoko motivisana, diskretna i poverljiva osoba, decentnog stila i odmerenog nastupa, preciznost i pedantnost u radu... Poželjno je da su osobe studenti/studentice do 26 god. starosti.

Potreban student/studentica sa zananjem u oblasti IT sektora za poslove ažuriranja internet stranica, kreiranja novih, spinovanje, marketing promocija po portalima i na Fejsbuku, eventualno Tviteru. Osoba treba da je kreativna i samoinicijativna u radu. Angažovanje bi bilo nekoliko dana u nizu tokom meseca. Javiti se do.10.2016. god.

Potrebna dva zadrugara do 26 godina za posao ručni iskop zemlje-kanalsko iskopavanje.

Potrebna dva zadrugara do 30 god. starosti za posao brušenja metalnih kutija i obaranje ivica.

Potrebno više pospešivača prodaje artikala ispred megamarketa. Rad u dve smene, prednost studenti-ce do 26 godina.

Potrebno više studentica za posao rada u kol centru na telemarketing prodaji artikala. Rad je u Nišu, plaćanje po učinku, radi se u dve smene po 6,5 sati.

Potrebni radnici za građevinsko-zanatske poslove, postavljanje gips- karton- knauf- ploča, armstrong spuštenih plafona, gletovanja i krečenja, do 30 godina, prednost studenti.

Potrebne studentice završne godine studija ili apsolvent do 26 godina, na Fakultetu za fizičku kulturu, za posao fitnes instruktora.

Potrebni studenti ili studentice do 26 godina za posao konobara, šankera za kafić u centru grada.

Potrebne studentice do 26 god. za posao barmen-šanker na benzinskoj pumpi.

Potreban student do 26 godina za posao pomoćnog radnika sa posedovanjem vozačke dozvole „C“ kategorije i iskustvom u vožnji.

Potrebni studenti do 26 godina za rad u auto-perionici, poželjno iskustvo.

Potrebne studentice do 26 godina za posao konobar-šanker na benzinskoj pumpi.

Potrebna kozmetičarka sa iskustvom, do 30 godina starosti.

Potrebni radnici do 30 godina za poslove u auto-perionici.

Potrebno više studenata do 26 godina starosti na poslovima pomoćnog fizičkog radnika na građevini, kao i sa znanjem izolaterskih poslova.

Potreban muško-ženski frizer sa iskustvom.

Potrebna 4 radnika za postavljanje ivičnjaka.

Potrebne volonterke za pripremu i praćenje programa i projekata, kao poslovni asistent, potrebno poznavanje rada na računaru, radno vreme po dogovoru.

Potrebni programeri u struci sa iskustvom na poslovima: web dizajna sa web šop-om (Java), web 2.0, enkodiranje, kripto-zaštita, web search engine, MPEG 7.

Zainteresovani kandidati za ovaj posao trebaju dostaviti:
1. ime i prezime                              2. datum rođenja
3. fotokopiju diplome - (skenirano)   4. radno iskustvo
5. biografiju - CV                            6. neki završeni rad-projekat
7. sfere interesovanja  

.

početna                                 impuls@medianis.net