O NAMA

OMLADINSKA ZADRUGA
"IMPULS"

Omladinska zadruga "Impuls" osnovana je 09.05.1991 godine. Svojim postojanjem već punih trideset godina pokazuje kako predan rad, zalaganje i profesionalnost doprinose opstanku malog zadružnog drustva i ugledu kakav mali broj zadruga trenutno ima. Posredovanje u zapošljavanju je veliki izazov za omladinske zadruge i zato od svog osnivanja do danas težimo da svojim poslovanjem održimo ugled i imidž organizovanosti, saradnje i kompromisa. Turbulentno i promenljivo poslovno okruženje učinili su svakoga pa i nas fleksibilnim i spremnim na sve poslovne izazove. Od početka se trudimo da svim svojim člnovima obezbedimo jednake šanse i mogućnost za nalaženje posla, a svojim poslovnim partnerima odgovorne i posvećene mlade ljude koji ce obaviti posao za njih. O profesionalnosti, spremnosti na saradnju i posvećenosti poslu u prilog idu činjenice da smo saradjivali i saradjujemo sa velikim brojem kako privatnih tako i državnih, malih i velikih, preduzeća. S druge strane, veliki broj mladih ljudi učlanjenjem u zadrugu je steklo i danas stiče svoja prva poslovna iskustva. Svi oni su svoj posao počeli Impulsom.

Zato je naša misija da našim poslovnim partnerima obezbedimo zaposlene koji će u svakom trenutku odgovoriti njihovim potrebama i zahtevima i koji ce profesionalno obaviti poslove za koje ih angazuju, a našim člnovima da obezbedimo poslove kojima će upotpuniti svoj profesionalni razvoj. Želimo da svima obezbedimo povoljne uslove, mogućnosti dogovora i kompromisa a garantujemo profesionalnost, odgovornost, preciznost i posvećenost poslu.

Vizija našeg poslovanja je profesionalno obavljen posao naših članova koje rezultira zadovoljstvom i našom kontinuiranom saradnjom sa poslovnim parterima.

Iz svega proizilazi da je naš cilj dugoročno pozicioniranje na tržistu i profesionalnost u obavljanju poslova posredovanja u zaposljavanju. Preduzećima nudimo povoljne uslove i mogućnosti dogovora, a mladim ljudima šanse za prve poslovne izazove.

Neka vaš posao počne Impulsom i za narednih trideset godina.